EOC Schedule for Dec. 3-7

PattonvilleTODAY staff

Hang on for a minute...we're trying to find some more stories you might like.


Email This Story






Fall EoC Schedule 2012

End of Course Exams will be administered 12-3 through 12-7. Positive School will administer their EoCs during their usual block periods. The high school will utilize the following schedule for algebra and government testing and for make up testing for students who were previously delayed.

Monday, 12-3, will be used for make up tests only and students will be called out of class as needed. Tuesday through Friday will be for algebra and government testing. Friday, 12-7, will also be used for make up testing for students who were absent earlier in the week. These students will be called out of class as needed.

Students will not be allowed in the halls any period Tuesday through Friday unless it is an emergency since students should not be in the hall for activities during EoC testing. If you have an academic lab and need to go to a lab or teacher for help, you should do so in the first five minutes of class and then stay there for the remainder of the period. Bells will not be ringing between lunches on Wednesday, 12-5.

Fall EoC Schedule 2012

MONDAY, DECEMBER 3– MODIFIED A DAY WITH REGULAR LUNCH
1st 7:23-8:00 (37 minutes) *Make up testing will take place throughout the day.
2nd 8:06-8:45 (39 minutes) Students will be called out of class as needed.
3rd 8:51-9:28 (37 minutes)
4th 9:34-10:13 (39 minutes)
5th 10:19-12:18 (89 minutes in class)
     1st lunch 10:19-10:49
     2nd lunch 10:49-11:19
     3rd lunch 11:48-12:18
6th 12:24-1:01 (37 minutes)
7th 1:07-2:13 (66 minutes)
TUESDAY, DECEMBER 4—MODIFIED B DAY WITH REGULAR LUNCH
1st 7:23-9:13 (110 minutes) DeMoss, Algebra EoC Part 1 and Korte, Government EoC
3rd 9:19-11:09 (110 minutes) DeMoss, Algebra EoC Part 1 and Brueckmann, Government EoC
5th 11:15-12:45 (60 minutes in class)
     1st lunch 11:15-11:45
     2nd lunch 11:45-12:15
     3rd lunch 12:15-12:45
7th 12:51-2:13 (82 minutes) Brueckmann, Government EoC
WEDNESDAY, DECEMBER 5– MODIFIED C FULL DAY WITH MODIFIED LUNCH
2nd 7:23-9:13 (110 minutes) Simmons, Algebra EoC Part 1 and Brueckmann, Government EoC
4th 9:19-11:09 (110 minutes) Korte, Government EoC
6th 11:15-1:35 (110 minutes in class) DeMoss, Algebra EoC Part 1 and Korte, Government EoC
     1st lunch 11:15-11:45
          A and H wings
     2nd lunch 11:45-12:15
          B, C, E, F, and G wings
     3rd lunch 1:05-1:35
          D wing, gym, and Positive School
CT 1:41-2:13 (32 minutes)

THURSDAY, DECEMBER 6– REGULAR B DAY WITH REGULAR LUNCH
1st 7:23-8:53 (90 minutes) DeMoss, Algebra EoC Part 2
3rd 8:59-10:30 (91 minutes) DeMoss, Algebra EoC Part 2
5th 10:36-12:37 (91 minutes in class)
1st lunch 10:36-11:06
2nd lunch 11:08-11:38
3rd lunch 12:07-12:37
7th 12:43-2:13 (90 minutes)

FRIDAY, DECEMBER 7— MODIFIED C DAY WITH REGULAR LUNCH
2nd 7:23-8:51 (88 minutes) Simmons, Algebra EoC Part 2
4th 8:57-10:25 (88 minutes)
6th 10:31-12:32 (91 minutes in class) DeMoss, Algebra EoC Part 2
     1st lunch 10:31-11:01
     2nd lunch 11:01-11:31 *Additionally, make up testing will take place throughout the day.
     3rd lunch 12:02-12:32 Students will be called out of class as needed.
CT 12:38-1:14 (36 minutes)